Menü nyitása SEO eszköz forgalom növeléshez, magyar keresőoptimalizáló eszköz

Adatvédelmi nyilatkozat

A LOREN TECHNOLOGIES LTD (12105352 sz. vállalat, 27 Old Gloucester Street, London, United Kingdom, WC1N 3AX) elkötelezett az Ön adatainak védelme, valamint olyan technológia használata iránt, amely a lehető legjobb és legbiztonságosabb internetes élményt nyújtja.

Internetes oldalunk legnagyobb része személyes adatok közlése nélkül használható. Időnként azonban a kért szolgáltatás nyújtásához adatokra van szükségünk. A jelen adatvédelmi nyilatkozat az adatok ilyen esetben való gyűjtését és felhasználását ismerteti. Kérjük, az Adatvédelmi nyilatkozatot teljes egészében olvassa el.

 

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE

Jelezzük, ha olyan adatokra van szükségünk, amelyek alapján az Ön személye azonosítható (személyes adatok), vagy amelyek számunkra az Önnel való kapcsolatfelvételt lehetővé teszik. Ilyen adatot szolgáltatásaink regisztrációjakor kell megadnia. A személyes adatok gyűjtésekor sokszor csak cím, telefonszám, e-mail cím, valamint ország vagy egyéb helyszín megadását kérjük, ez azonban további adatokra is kiterjedhet akkor, ha az a kért szolgáltatás nyújtásához szükséges.

 
SZEMÉLYES ADATOK FELHASZNÁLÁSA

Személyes adatait arra használjuk fel, hogy tájékoztassuk munkatársainkat, valamint képviseleti és forgalmazói csatornáinkat a termékeink iránti érdeklődéséről.

Emellett személyes adatai alapján tájékoztathatjuk Önt a termékfrissítésekről, az aktuális szemináriumokról, valamint a cégünket és termékeinket érintő egyéb hasznos információkról.

Alkalmanként más vállalkozásokat is megbízunk azzal, hogy cégünk részére korlátozott körű szolgáltatásokat nyújtsanak. Ezek közé tartozik a szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyfélkérdések megválaszolása, valamint a rendezvényekre való regisztráció kezelése. E vállalkozások részére csak az adott szolgáltatás nyújtásához szükséges információkat adjuk át azzal, hogy az átadott információkat egyéb célra nem használhatják fel.

A Loren Technologies személyes adatot előzetes értesítés nélkül kizárólag jogszabályi kötelezettség esetén közöl, továbbá akkor, ha jóhiszeműen feltételezheti, hogy az adat közlése
  (a) a jogszabályi rendelkezések betartásához, vagy a Loren Technologies szervezetét vagy internetes oldalát érintő jogi eljárásban való részvétel során;
  (b) a Loren Technologies jogai és tulajdona, valamint internetes oldalai védelme érdekében; vagy
  (c) a Loren Technologies felhasználói, internetes oldalai vagy a nyilvánosság biztonságának védelmére irányuló sürgős intézkedésekhez szükséges.

 
SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

A fenti kivételekkel a regisztráció során vagy más módon közölt személyes adatait a Loren Technologies harmadik fél részére kizárólag az Ön engedélyével adja tovább, és az adatokat kizárólag az itt megjelölt célra használja fel.

a Loren Technologies időszakos jelleggel e-mailt küldhet, amelyben tájékoztatja Önt az Ön által kért termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos műszaki szolgáltatási kérdésekről. Az ilyen értesítés nem mondható le, mivel a választott szolgáltatás lényeges részét képezi.

 
COOKIE IRÁNYELVEK

A cookie-k kisméretű, általában betűkből és számokból álló fájlok, amelyek letöltésre kerülnek egy eszközre, amikor a felhasználó megtekinti a weboldalt. Széles körben történő használatuk által hozzájárulnak a weboldalak működéséhez, illetve a hatékonyabb működéshez. A cookie-kat az adott oldal betöltésekor hozza létre a felhasználó által használt böngésző. A weboldal adatokat küld a böngésző számára, amely létrehoz egy szövegfájlt. Minden alkalommal, amikor a felhasználó visszatér ugyanarra a weboldalra, a böngésző visszaállítja és elküldi a fájlt a weboldal kiszolgálója számára. A cookie-k számtalan funkcióval rendelkeznek, többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználó egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

A Loren Technologies cookie-kat használ. Ezeket teljesítmény fokozása, használat elősegítése (pl. navigáció, ismételt belépés), statisztikai (mint pl. a Google Analytics), elemzési, hirdetési (pl. Facebook) és hitelesítési célokkal teszi.

Olyan információkat gyűjtünk, mint pl. hogy melyik részére kattintott a felhasználó a weboldalnak, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek - mindezt weboldalunk fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával.

Weboldalaink teljes értékű használatához javasoljuk a cookie-k engedélyezését.

Személyes adatok gyűjtése kizárólag a weblapon lévő formanyomtatványokon keresztül történik, amikor is a felhasználó ténylegesen megadja a kért információkat és elküldi azokat a Loren Technologies-nek. Ebben az esetben a Loren Technologies mindig tiszteletben tartja és követi a személyes adatok gyűjtésére és tárolására vonatkozó törvényi előírásokat és rendeleteket.

 
GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK FELHASZNÁLÁSA

A cookie-k elsődleges célja a felhasználói élmény növelése, vagyis a weboldal könnyebb használhatóságát, testreszabhatóságát és gyorsabb betöltését teszik lehetővé. Emellett arra is használjuk a cookie-kat, hogy anonim, összesített statisztikákat készítsünk, amelyekkel jobban megértjük, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalunkat, és hogy segítsenek nekünk javítani azok struktúráját és tartalmát. Az így összegyűjtött információ névtelen, pusztán a weboldal fejlesztése érdekében használjuk őket.

A cookie-k segítségével összegyűjtött információkat a Google Analytics rendszer határozza meg, például:

A cookie nem gyűjt olyan adatokat, mint név, e-mail cím, egyéb cím vagy számlázási adatok.

A Google Analytics szolgáltatási feltételei egyértelműen meg is tiltják minden Analytics ügyfélnek az olyan információk gyűjtését, amelyek személyes adatokat társítanak a Google Analytics adataihoz.

A felhasználók által közölt információk a céltól függően változnak valamennyi űrlapon. Kijelentjük, hogy ezek az űrlapok a globális és helyi törvények és rendeletek előírásaival összhangban készültek.

 
SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

A Loren Technologies garantálja, hogy minden felhasználó-specifikus adat tárolása megfelel a helyi és nemzetközi törvényeknek és rendeleteknek. A cookie-k segítségével összegyűjtött információkat a Google tárolja. További tudnivalókat a Google adatvédelmi irányelvei tartalmaznak. A cookie-k blokkolásáról további információk az aboutcookies.org oldalon találhatóak.

 
A NYILATKOZAT MÓDOSÍTÁSA

a Loren Technologies a jelen nyilatkozatot időnként módosítja. A jelen nyilatkozat érdemi módosítása esetén a Loren Technologies erre vonatkozóan jól látható felhívást helyez el internetes oldalán.

 
ADATVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS BEJELENTÉSEK

Panasszal a Loren Technologies adatvédelmi felelősénél élhet a +44 330 043 6525-es telefonszámon, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: 06.1.391.1400, Fax: 06.1.391.1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, Honlap: http://www.naih.hu